Konto og data
Slet din YUNIVS-konto
Du kan til enhver tid slette din YUNIVS-konto direkte i appen.
Slet kontoen i YUNIVS
- Åbn YUNIVS
- Gå til "Min konto"
- Vælg "Slet konto"
- Bekræft sletningen
Har du ikke længere adgang til appen?
Du kan anmode om sletning ved at kontakte os på kontakt@yunivs.dk fra den e-mailadresse, der er knyttet til din YUNIVS-konto.
Hvad bliver slettet?
Når kontoen slettes, slettes kontoen og de personlige YUNIVS-data, der er knyttet til den. Det omfatter relevante profiler, historier, favoritter og øvrige kontodata.
Oplysninger kan opbevares i det omfang og den periode, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning.
Du kan læse mere om vores behandling af oplysninger i YUNIVS' privatlivspolitik.